Episk sesong fra Bjørn siver


Avdeling 57 i 7. Divisjon

Norsk Wordfeud sesong 23


25 September 2021

Bjørn siver gikk seirende ut av sesong 23. Dette er første gangen at Bjørn siver vinner sjuendedivisjon.

Bjørn siver hadde respektabel kontroll på feltet og vant med to poengs luke ned til ninamhm. Bjørn siver kom opp fra åttendedivisjon i sesong 22. Siden det har spilleren gjennomført en sesonger på dette nivået. Det må kalles en favorittseier, ihvertfall hadde vår ekspert Sessebot rangert Bjørn siver på topp før sesongen. På den offisielle rankingen var spilleren rangert på sjuende plass.

supersnuser og raymat måtte ta den tunge turen ned i åttendedivisjon. supersnuser rykket opp fra åttendedivisjon i sesong 22, og fikk dermed bare denne sesongen på dette nivået.

Se tabellen

raymat rykket opp fra åttendedivisjon i sesong 22, og fikk dermed bare denne sesongen på dette nivået. Raymat er egentlig vant til å spille på et høyere nivå, og har flest sesonger i femte

En som unngikk nedrykk, men som likevel skuffet denne sesongen var holsn. Vi trodde spilleren kunne ende rundt nummer to, så da å havne på fjerdeplass er under pari for en så god spiller.

Se Sessebots rangering

Hvis vi ser på kampene som Bjørn siver har spilt mot de andre gjennom tidene, så er kanskje duellene mot holsn de mest legendariske. Holsn var sterkest denne sesongen, og utlignet dermed totalstillingen, hvor spillerne nå har hver sin seier. Mindre jevnt er det i oppgjørene mot ninamhm. Som vanlig vant Bjørn siver denne kampen, og styrket dermed sitt nådeløse jerngrep på motstanderen, det står en seiere mot null.

Ser vi på de øvrige kampene i avdelingen, er jo kampen mellom ninamhm og Bikerider77 et klassisk oppgjør. Bikerider77 var sterkest denne sesongen, og utlignet dermed totalstillingen, hvor spillerne nå har hver sin seier. Internoppgjøret mellom ninamhm og Imirus er også prestisjefylt, men så langt ikke like jevnt. Som vanlig vant ninamhm denne kampen, og la enda en stein i ryggsekken som Imirus må bære i disse oppgjørene, det står nå en seiere mot null.

Se alle internoppgjørene

Til slutt har vi vurdert prestasjonene i hver enkelt kamp. Den mest solide prestasjonen Bjørn siver leverte denne sesongen var nok 564 - 438 mot ninamhm. Dette scorer sju stjerner på vår skala til ti. LoBots bragdpris for beste prestasjon i avdelingen gikk til ninamhm, for å levere 569 - 480 mot supersnuser. Den prestasjonen ligger på seks-stjerners-nivå.

Se terningkast for alle kampene