god sesong fra Marianne 909


Avdeling 20 i 6. Divisjon

Norsk Wordfeud sesong 23


25 September 2021

Marianne 909 gikk seirende ut av sesong 23. Dette er første gangen at Marianne 909 vinner sjettedivisjon.

Seieren var knepen. Hele tre spillere endte på samme poengsum, men Marianne 909 tok hjem seieren på sin gode margin. Marianne 909 kom opp fra sjuendedivisjon i sesong 21. Siden det har spilleren gjennomført to sesonger på dette nivået. Det har gitt plasseringene 1 og 6. Seieren var ikke noe sjokk for vår ekspert Sessebot, som regnet Marianne 909 for en av de to beste i avdelingen. På den offisielle rankingen var spilleren rangert på fjerde plass.

Den som forøvrig overrasket mest positivt var nok OsteRock. Vi hadde forventet en femteplass, så da å hanke inn en andreplass må sies å være sterkt.

eirikth og muff1s måtte ta den tunge turen ned i sjuendedivisjon. eirikth rykket opp fra sjuendedivisjon i sesong 21, og fikk dermed to sesonger på dette nivået. I de sesongene fikk spilleren plasseringene 8 og 4.

Se tabellen

muff1s rykket opp fra sjuendedivisjon i sesong 22, og fikk dermed bare denne sesongen på dette nivået. Ut fra karrieren så langt må man kunne si at spilleren hører hjemme i sjettedivisjon, så vi får håpe ferien der nede blir kort.

En som unngikk nedrykk, men som likevel skuffet denne sesongen var unamina. Vi trodde spilleren kunne ende rundt nummer en, så da å havne på fjerdeplass er under pari for en så god spiller.

Se Sessebots rangering

Hvis vi ser på kampene som Marianne 909 har spilt mot de andre gjennom tidene, så er kanskje duellene mot unamina de mest legendariske. Unamina var sterkest denne sesongen, og utlignet dermed totalstillingen, hvor spillerne nå har to triumfer hver. Mindre jevnt er det i oppgjørene mot OsteRock. Som vanlig vant Marianne 909 denne kampen, og styrket dermed sitt nådeløse jerngrep på motstanderen, det står en seiere mot null.

Ser vi på de øvrige kampene i avdelingen, er jo kampen mellom OsteRock og unamina et klassisk oppgjør. Nå vant OsteRock, og økte med det ledelsen sin i internkampen, stillingen er to seiere mot en. Internoppgjøret mellom OsteRock og Borgermesteren er også prestisjefylt, men så langt ikke like jevnt. Som vanlig vant OsteRock denne kampen, og la enda en stein i ryggsekken som Borgermesteren må bære i disse oppgjørene, det står nå en seiere mot null.

Se alle internoppgjørene

Til slutt har vi vurdert prestasjonene i hver enkelt kamp. Marianne 909 fikk til et fantastisk resultat mot muff1s. Å smelle inn 489 poeng mot denne spilleren og bare ta 328 i retur er superb godt og fortjener ni av ti stjerner. LoBots bragdpris for beste prestasjon i avdelingen gikk til OsteRock, for å levere 489 - 328 mot Borgermesteren. Også dette er verdt ni stjerner.

Se terningkast for alle kampene